ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

Το skin and body institut ειναι ενα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ινστιτούτο αισθητικής.

Υπεύθυνη του χώρου ειναι η Κατερίνα Καλλέργη , πτυχιούχος αισθητικος - κοσμητολόγος του ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) και πιστοποιημένη χειρίστρια laser.

Εχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα «κλινική διατροφή» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο skin and body institut , συναντιούνται η εμπειρία με την εξειδίκευση και την υψηλή τεχνογνωσία γι αυτό και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα απο την παροχή των υπηρεσιών μας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα για ποικίλλα αισθητικά προβλήματα , εφαρμόζουμε το ιδανικό μοντέλο θεραπείας και επιλέγουμε το κατάλληλο προιον για τη συντηρησή της.

Στόχος μας ειναι η παροχή υψηλού επιπέδου αισθητικών και κοσμητολογικών υπηρεσιών με καινοτόμα προγράμματα θεραπειών.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και μας εμπιστεύεστε. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε το καλύτερο με σεβασμό στη μοναδικοτητά σας.

Σχετικά με ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ...

Η Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου, με 47.332 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Το όνομά Κηφισιά, που προέρχεται από τον Κηφισό ποταμό, είναι αρχαιότατο, καθώς ήταν μια από τις 12 πόλεις της αρχαίας Αθήνας. Από την εποχή του Κλεισθένη αποτελούσε τον δήμο της Ερεχθηίδας φυλής. Λαογραφικό λογοπαίγνιο της νεοελληνικής, που όμως δεν στέκει ιστορικά, θεωρεί πως το όνομα Κηφισιά προέρχεται από την έκφραση «εκεί φυσά» - «κεί φυσά» - «Κηφισά» - «Κηφισιά».

Βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα βόρεια του μητροπολιτικού κέντρου του Αμαρουσίου και 10 χιλιόμετρα νότια του Άγίου Στεφάνου.

Στα χρόνια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Κηφισιά φιλοξένησε αρκετούς Μικρασιάτες πρόσφυγες. Ένας λόγος που έσπρωχνε τους πρόσφυγες στην Κηφισιά ήταν ότι θα έβρισκαν κάποιο μεροκάματο, καθώς η πλειοψηφία τους αποτελούνταν από αγρότες και αμπελουργούς, και την εποχή εκείνη είχαν καλλιέργειες, όπως της πατάτας, του σπαραγγιού, της φράουλας, του μενεξέ, και έτσι από την μία οι καλλιέργειες και από την άλλη οι πανέμορφοι κήποι, χρειάζονταν πολλά και φθηνά εργατικά χέρια. Το 1923 ιδρύθηκε ο «Σύλλογος Προσφύγων Κηφισιάς», με σκοπό τη στέγαση και αποκατάστασή τους. Ο Σύλλογος πέτυχε την απαλλοτρίωση 152 στρεμμάτων στη σημερινή Νέα Ερυθραία, περιοχή που τότε υπαγόταν στην Κοινότητα Κηφισιάς. «Να κάνει φεγγάρι να δουλεύουμε» έλεγαν οι πρόσφυγες, καθώς ξενοδούλευαν το πρωί στα κτήματα της Κηφισιάς και το βράδυ καλλιεργούσαν τα χωράφια τους στη Νέα Ερυθραία. Πολύ αργότερα, στη δεκαετία του 1960, θα άνοιγε και πάλι την αγκαλιά της στους ξεριζωμένους Έλληνες της Αιγύπτου. Το Άστυ Αιγυπτιωτών, στην περιοχή του ναού της Αγίας Παρασκευής, που χτίστηκε από πρόσφυγες Έλληνες της Αιγύπτου, είναι σήμερα μία από τις ομορφότερες συνοικίες της πόλης[3].

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΚΗΦΙΣΙΑ.