ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE

Η αποτρίχωση με Laser ορίζεται σαν μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite έχει αποδεδειχθεί η πλέον αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης.

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη [τη χρωστική των τριχών] και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακα της τρίχας χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης ,όπως η χρήση κεριού ,ξυραφιού, αποτριχωτικές μηχανές, έχουν προσωρινό αποτέλεσμα, ενώ πολλές φορές μπορεί να προκαλέσουν θυλακίτιδα, είσοδο των τριχών μέσα στο δέρμα και επιμόλυνση με έντονο ερεθισμό. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας με Laser εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι το χρώμα της τρίχας, το πάχος της, η περιοχή του σώματος, το χρώμα του δέρματος και η ηλικία.

Στο SKIN AND BODY Institute χρησιμοποιούμε το υπερσύγχρονο APOGEE* ALEXANDRITE της Αμερικανικής εταιρείας CYNOSURE.

Με το Laser Alexandrite στα 755nm,το APOGEE+ απομακρύνει μόνιμα την περιττή τριχοφυΐα σε όλους τους τύπους δέρματος. Η δυνατότητα προσαρμογής των παραμέτρων και οι παλμοί μεταβαλλόμενης διάρκειας απομακρύνουν με ασφάλεια κάθε είδος τρίχας, απλά και αποτελεσματικότερα σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite APOGEE* είναι μια μέθοδος που δε χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80/ και μακροπρόθεσμα την εξάλειψη της σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

H υπέροχη του APOGEE Alexandrite έναντι των άλλων συστημάτων laser έγκειται:

Χάρη στο υπερσύγχρονο LASER APOGEE ALEXANDRITE της CYNOSURE αντιμετωπίζονται, επίσης αποτελεσματικά οι εφηλίδες, οι γεροντικές κηλίδες των ακρών χεριών και πλείστες άλλες μελαχρωματικες βλάβες σε 1-2 μηνιαίες συνεδρίες.

Στο SKIN AND BODY institute γνωρίζουμε άριστα την τέχνη της αποτρίχωσης και το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας λύνεται οριστικά.

Κλείστε το ραντεβού σας…

VIDEO

H Χρυσή Τομή στην Αποτρίχωση