ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

Το skin and body institut ειναι ενα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ινστιτούτο αισθητικής.

Υπεύθυνη του χώρου ειναι η Κατερίνα Καλλέργη , πτυχιούχος αισθητικος - κοσμητολόγος του ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) και πιστοποιημένη χειρίστρια laser.

Εχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα «κλινική διατροφή» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο skin and body institut , συναντιούνται η εμπειρία με την εξειδίκευση και την υψηλή τεχνογνωσία γι αυτό και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα απο την παροχή των υπηρεσιών μας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα για ποικίλλα αισθητικά προβλήματα , εφαρμόζουμε το ιδανικό μοντέλο θεραπείας και επιλέγουμε το κατάλληλο προιον για τη συντηρησή της.

Στόχος μας ειναι η παροχή υψηλού επιπέδου αισθητικών και κοσμητολογικών υπηρεσιών με καινοτόμα προγράμματα θεραπειών.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και μας εμπιστεύεστε. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε το καλύτερο με σεβασμό στη μοναδικοτητά σας.

Σχετικά με τα Βριλήσσια...

Τα Βριλήσσια είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως στην Αττική. Καταλαμβάνουν έκταση 4 τετραγωνικά χιλιόμετρα, έχουν πληθυσμό 30.741 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 και αναπτύσσονται σε υψόμετρο κέντρου 245 μέτρα.

Η περιοχή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά με το Πεντελικό όρος ενώ η δημιουργία του παραδοσιακού οικισμού ανάγεται στο 1930 στη θέση Πάτημα για την αποκατάσταση ακτημόνων προσφύγων καλλιεργητών, εντασσόμενος στα διοικητικά όρια της τότε Κοινότητος Χαλανδρίου μεταξύ Παλλήνης, Αθήνας και Κηφισιάς.

Πυρήνας του σύγχρονου συνοικισμού είναι ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου στην κεντρική πλατεία και καθίσταται προσβάσιμος μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου από τους σταθμούς του Μετρό και του Προαστιακού Πεντέλης και Δουκίσσης Πλακεντίας, στους ομώνυμους κόμβους 12 και 13 της Αττικής Οδού.

Τα Βριλήσσια μετρούν περισσότερα από 23 συναπτά θερινά φεστιβάλ και επιστημονικές διαλέξεις στα πλαίσια του θεσμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Φημίζονται για το σαφή διαχωρισμό των χρήσεων γης, την άρτια ρυμοτομία, τα υψηλά ποσοστά ιδιωτικού πρασίνου και την αγάπη των κατοίκων του για την ποδηλασία.

Με την εφαρμογή της διοικητικής διαίρεσης Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο, αν και συχνά αναπόσπαστο κομμάτι θεωρείται η έκταση του γειτονικού οικισμού της Πλακεντίας, μαζί με την παραρεμάτια ζώνη.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.