ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. Στόχος της θεραπείας είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και του παγιδευμένου σμήγματος, η ρύθμιση της λιπαρότητας, η άμεση βελτίωση της υφής του δέρματος και η ενυδάτωση. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες.

Ο κλασσικός καθαρισμός με τη χρήση ατμού:

Στο Skin and body institute έχουμε αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχτεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κι επειδή αγαπάμε την εξειδίκευση ,δε σταματάμε στον κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου, αλλά διευρύνουμε την έννοια του :

-με τη μέθοδο της βιολογικής απολέπισης, η όποια έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 60χρονια.

Με τη βοήθεια της μαμάς φύσης η όψη του προσώπου γίνεται πιο φρέσκια ,η διαδικασία της γήρανσης επιβραδύνεται ,η ανάπλαση του δέρματος ενεργοποιείται και η ανανέωση των κύτταρων γίνεται σε μια καθαρά φυσική βάση.

-με τον 3πλο καθαρισμό ,η αλλιώς 3σε 1 απολυτή θεραπεία προσώπου.(OXYGENEO)

Το geneO+ είναι η νέα πλατφόρμα που επαναπροσδιορίζει τις θεραπείες προσώπου με τον συνδυασμό των καινοτόμων τεχνολογιών Oxygeneo, Tripollar και Ultrasound.

Απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα, διοχετεύει θρεπτικές ουσίες, οξυγονώνει τα κύτταρα, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Απολεπίζει : Η κάψουλα Capsugen απολεπίζει την ανώτερη στιβάδα του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Διοχετεύει : Ταυτόχρονα απελευθερώνει και διοχετεύει πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που απορροφώνται από την επιδερμίδα.

Οξυγονώνει : Η οξυγόνωση του δέρματος γίνεται εκ των έσω με τον φυσικό τρόπο οξυγόνωσης των κυττάρων. Φυσαλίδες CO2 απελευθερώνονται στο δέρμα και ενεργοποιούν τα κύτταρα να στείλουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή. Η δράση αυτή αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Tripollar Rf Energy

Η ραδιοσυχνότητα Tripollar θερμαίνει στοχευόμενα σε βάθος τους ιστούς στην υπό θεραπεία περιοχή, ενεργοποιεί την παράγωγη κολλαγόνου και επιτυγχάνει σύσφιξη του δέρματος.

Ultrasound

Η ενεργεία υπερήχων διεισδύει κάτω από την επιφάνεια του δέρματος ,προκαλώντας δονήσεις που αυξάνουν την διαπερατότητα της κερατίνης στιβάδας, με αποτέλεσμα να αυξάνουν την διείσδυση πολυτίμων θρεπτικών συστατικών.

Με τα παραπάνω πετυχαίνουμε: