ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η μεσοθεραπεια αποτελεί μια από τις πλέον αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες στην υπηρεσία της αισθητικής. Πρόκειται για μια τεχνική ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων με ένα απόλυτα φυσικό τρόπο δρώντας προληπτικά αλλά και εμποδίζοντας τη διαδικασία της γήρανσης. Έχει την δυνατότητα να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης στο δέρμα ,αποφεύγοντας τη συχνή χρήση πιο επεμβατικών μεθόδων όπως το Botox ή τα fillers. Πρόκειται για μια θεραπεία που αποσκοπεί στη γενικότερη βελτίωση της υγείας του δέρματος, μέσω της οποίας προσπαθούμε ν αποκαταστήσουμε τις φθορές που προκαλεί η επίδραση του χρόνου και του περιβάλλοντος στην αρχιτεκτονική των κυττάρων του δέρματος.

Στο μεσαίο τμήμα του δέρματος , στο χόριο, πραγματοποιούνται σημαντικές διεργασίες δόμησης του δέρματος, όπως η δημιουργία κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως από τους ινοβλάστες. Με την πάροδο της ηλικίας οι ινοβλάστες εκφυλίζονται και λιγοστεύουν σε αριθμό με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότατα του.

Για να επιτευχτεί η λειτουργία της ανάπλασης , τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα , ιχνοστοιχεία , υαλουρονικό οξύ και αμινοξέα, ουσίες που όταν συνεργαστούν μεταξύ τους προσφέρουν υψηλή αντιγηραντικη δράση. Αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, τον εμπλουτισμό του μέσου δέρματος με πολύτιμες ουσίες για την αναγέννηση και ανάπλαση των δερματικών κύτταρων, με αποτέλεσμα μια αναζωογονημένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Για την αποτελεσματικότητα της ενέσιμης μεσοθεραπείας είναι πολύ σημαντικό η έκχυση των δραστικών συστατικών να γίνεται ακριβώς στο βάθος που απαιτείται. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε το ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας που ελέγχει απόλυτα το βάθος διείσδυσης, την ποσότητα του υλικού της έκχυσης και τον ρυθμό των νυγμών. Έτσι η θεραπεία καθίσταται πιο ασφαλής και πιο αποτελεσματική σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεια που γίνεται με το χέρι.

Microneedling η μεσοθεραπεια κολλαγονογενεσης με μικροβελόνες.

Το microneedling είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία, η όποια συμβάλλει στην επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων με τρόπο ανώδυνο. Η συσκευή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμους. Με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνει τη φυσική παράγωγη κολλαγόνου και ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Η ελεγχόμενη ακρίβεια της συσκευής ελαχιστοποιεί τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο και το χρόνο αποθεραπείας , έτσι η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση μέσα σε λίγες ώρες.

Με το microneedling μπορούμε να βελτιώσουμε ορατά την εμφάνιση

Μπορούμε επίσης να εξασφαλίσουμε προσωρινές διόδους για όποιο υλικό μεσοθεραπείας θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Τα πλεονεκτήματα του microneedling είναι: