ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

Το skin and body institut ειναι ενα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ινστιτούτο αισθητικής.

Υπεύθυνη του χώρου ειναι η Κατερίνα Καλλέργη , πτυχιούχος αισθητικος - κοσμητολόγος του ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) και πιστοποιημένη χειρίστρια laser.

Εχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα «κλινική διατροφή» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο skin and body institut , συναντιούνται η εμπειρία με την εξειδίκευση και την υψηλή τεχνογνωσία γι αυτό και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα απο την παροχή των υπηρεσιών μας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα για ποικίλλα αισθητικά προβλήματα , εφαρμόζουμε το ιδανικό μοντέλο θεραπείας και επιλέγουμε το κατάλληλο προιον για τη συντηρησή της.

Στόχος μας ειναι η παροχή υψηλού επιπέδου αισθητικών και κοσμητολογικών υπηρεσιών με καινοτόμα προγράμματα θεραπειών.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και μας εμπιστεύεστε. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε το καλύτερο με σεβασμό στη μοναδικοτητά σας.

Σχετικά με τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ...

Η Μεταμόρφωση (γνωστή και ως Κουκουβάουνες) είναι εργατικός συνοικισμός στη δυτική περιφέρεια του βορείου τομέα της Αθήνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, ο οποίος εξυπηρετείται συγκοινωνιακά κυρίως μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής - περιφερειακή ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών. Εκκλησιαστικά, ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.[1]

Η παλαιότερη ονομασία Κουκουβάουνες, που άλλαξε στις 17 Ιανουαρίου του 1957 σε Μεταμόρφωση, παραμένει ευρέως διαδεδομένη, ιδιαίτερα από τους γηραιότερους κατοίκους της πόλης. Κατά την αρχαιότητα, στην θέση της σημερινής Μεταμόρφωσης βρισκόταν ο αρχαίος Δήμος Συπαληττού.

Ο σημερινός Δήμος βρίσκεται νότια της Κηφισιάς και απέχει 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Είναι έκτασης 9 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αρχικά υπαγόταν διοικητικά στον Δήμο της Αθήνας, έως το 1934. Από το 1934 έως και το 1971 αναγνωρίστηκε ως αυτόνομη Κοινότητα Μεταμορφώσεως, για να προαχθεί τελικά σε Δήμο Μεταμορφώσεως το έτος 1972. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μέτρα.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.