ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΠΕΥΚΗ | ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

Το skin and body institut ειναι ενα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ινστιτούτο αισθητικής.

Υπεύθυνη του χώρου ειναι η Κατερίνα Καλλέργη , πτυχιούχος αισθητικος - κοσμητολόγος του ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) και πιστοποιημένη χειρίστρια laser.

Εχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα «κλινική διατροφή» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο skin and body institut , συναντιούνται η εμπειρία με την εξειδίκευση και την υψηλή τεχνογνωσία γι αυτό και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα απο την παροχή των υπηρεσιών μας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα για ποικίλλα αισθητικά προβλήματα , εφαρμόζουμε το ιδανικό μοντέλο θεραπείας και επιλέγουμε το κατάλληλο προιον για τη συντηρησή της.

Στόχος μας ειναι η παροχή υψηλού επιπέδου αισθητικών και κοσμητολογικών υπηρεσιών με καινοτόμα προγράμματα θεραπειών.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και μας εμπιστεύεστε. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε το καλύτερο με σεβασμό στη μοναδικοτητά σας.

Σχετικά με την Πεύκη...

Η Πεύκη είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης . Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης. Ήταν ένας από τους μικρότερους σε έκταση δήμους της Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν συνοικισμός του δήμου Αμαρουσίου με την ονομασία Μαγκουφάνα. Χωρίζεται στο νότιο (Κάτω Πεύκη) και στο βόρειο τμήμα (Άνω Πεύκη). Παρά τη μικρή του έκταση διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους γειτονικούς σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αμαρουσίου, KAT και Νερατζιώτισσα. Η ονομασία του Δήμου προκύπτει από το φυσικό πλούτο της περιοχής στη χαρακτηριστική μεσογειακή πεύκη της Αττικής. Η πεύκη κοσμεί και το έμβλημα της τοπικής αυτοδιοικητικής οντότητας.

Το skin and body institut ειναι ενα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ινστιτούτο αισθητικής.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΠΕΥΚΗ.