ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

ΦΥΤΙΚΟ ΠΙΛΙΝΓΚ DR.SCHRAMMEK
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΦΥΤΙΚΟ ΠΙΛΙΝΓΚ DR.SCHRAMMEK

Το Green Peel Dr.Med.SCHRAMMEK είναι η μοναδική παγκοσμίως βιολογική μέθοδος απολέπισης , η όποια έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 60 χρόνια, με εφαρμογές σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος , σε κάθε ηλικία.

Με τη βοήθεια της μαμάς φύσης η διαδικασία γήρανσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί, η όψη του προσώπου να γίνει πιο φρέσκια, και η ανάπλαση του δέρματος να γίνει σε μια καθαρά φυσική βάση.

Η ποικιλία στο συνδυασμό των πρώτων υλών του φυτικού μίγματος και η ποσότητα των βότανων συμφώνα με την ακριβή διάγνωση των προβλημάτων του δέρματος και τον τύπο του, καθιστά εφικτή τη δημιουργία ενός τελείως προσωπικού προγράμματος θεραπείας. Μια φυσική φόρμουλα με βάση τα βότανα που σέβεται τις αρχές λειτουργιάς του δέρματος και ακόλουθη τους κανόνες αναδόμησης του. Το Green peel ανταποκρίνεται σε πολλά δερματικά προβλήματα όπως ακμή, ουλές ακμής, διεσταλμένοι πόροι, ρυτίδες, ραβδώσεις , πανάδες, χαλάρωση προσώπου και σώματος. Η ποικιλία των τριών επίπεδων του Green Peel,ήπιο (green fresh up), μέτριο (Green Energy) και βαθύ (Green Classic) μας επιτρέπει να επιλέξουμε ακριβώς τη λύση που έχει ανάγκη κάθε δέρμα.

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες, μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητα του.