ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

FRACTIONAL MICRONEEDLE RF
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ FRACTIONAL MICRONEEDLE RF

Ογκομετρική Δερματική Ανάπλαση VIVACE

Τα οφέλη της θεραπείας:

Το σύστημα VIVACE μέσω της κλασματικής τεχνολογίας (Fractional) και της διπολικής ραδιοσυχνότητας, θερμαίνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα τον ιστό για θεραπείες εν τω βαθύ Σύσφιξης προσώπου και σώματος, Ανάπλασης, Ουλών ακμής και Ρυτίδων.

Μικροβελόνες εισέρχονται από 0,5 εως και 3,5 χιλιοστά μεταφέροντας θερμική ενέργεια απευθείας στο στόχο θεραπείας.

Η διάφορα της θεραπείας με το VIVACE από τις υπόλοιπες θεραπείες Fractional,έγγυται στο ότι γίνεται ογκομετρικά και τρισδιάστατα με τρόπο κλασματικό με τη βοήθεια των δυο κεφαλών με μόνωση και χωρίς μόνωση ακροφύσια.

Η θεραπεία της κλασματικής ραδιοσυχνότητας με μικροβελόνες εγγυάται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος. Η ενέργεια που μεταφέρεται με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο στις βελόνες απορροφάται στην περιοχή θεραπείας με αποτέλεσμα την υψηλή θέρμανση του δέρματος χωρίς την καταστροφή του.

Παρόλο που η ανεκτικότητα στον πόνο είναι θέμα υποκειμενικό, οι περισσότεροι ασθενείς ανέχονται τη θεραπεία και την περιγράφουν ως μια αίσθηση τσιμπημάτων στο δέρμα.

Για βέλτιστα αποτελέσματα απαιτούνται 3-4 συνεδρίες και ενώ τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή εξαρχής, συχνά χρειάζονται 2-3 επιπλέον μήνες για να έχουμε την τελική εικόνα βελτίωσης.

Πλεονεκτήματα VIVACE