ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

LPG ENDERMOLOGIE
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LPG ENDERMOLOGIE

Λιπογλυπτικη σώματος, το happy end της κυτταρίτιδας.

Η έννοια του ενδοδερμικού μασάζ είναι μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες στη σύγχρονη αισθητική. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας οι ειδικοί δεν περιορίζονται πλέον στο επιφανειακό μασάζ , εκείνο δηλαδή που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της λεμφικής κυκλοφορίας και της κατακράτησης των υγρών. Οι συσκευές του λιπομασάζ διοχετεύουν τη μηχανική ενέργεια σε μεγαλύτερο βάθος , εκεί που βρίσκεται ο λιπώδης ιστός ,μαλάσσουν με τέτοιο τρόπο την επιφάνεια και εκπέμπουν τέτοιου είδους ενέργεια ,ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και επανεκπαιδεύεται. Καθώς τα αρρωστά λιποκύτταρα απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, θεραπεύονται και γίνονται υγιή. Με αυτόν τον τρόπο αποκαθίστανται οι φυσιολογικές τους λειτουργιές .Το λιπομασάζ μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιπαποθήκες σε πήγες ενέργειας για τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα ένα σώμα αρμονικό, απαλλαγμένο από κυτταρίτιδα, χωρίς τοπικό πάχος με μεταβολισμό που λειτούργει τέλεια.

Η νέα μέθοδος αναλαμβάνει να σμιλεύσει και να θεραπεύει το λιπώδη ιστό και στις πιο προβληματικές περιοχές του σώματος όπως μπράτσα, κοιλία, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες αλλά και για ολόκληρο το σώμα .

Όλες οι κλινικές έρευνες που έγιναν γύρω από την τεχνική LPG σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύουν ότι μετά από μηχανική διέγερση

Η θεραπεία ENDERMOLOGIE είναι η διασημότερη θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας στον κόσμο , εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA (Food and Drug Administration).Το Endermologie αναπαράγει μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές που προσαρμόζονται ανάλογα με την ευαισθησία κάθε ζώνης και τον τύπο της κυτταρίτιδας, προκαλώντας διαθερμική οξυγόνωση. Η απολύτως φυσική και χαλαρωτική τεχνική του LPG προωθεί επίσης την αποσυμφόρηση και την ξεκούραση των πρησμένων κάτω ακρών.

Κάθε θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά και επαναλαμβάνεται 2-3 φορές την εβδομάδα .Η τεχνική απαλλάσσει από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με φυσικό και εντελώς ανώδυνο τρόπο.

Ο συνδυασμός LRG , καλής ενυδάτωσης και ισορροπημένης διατροφής , δίνει άριστα και μόνιμα αποτελέσματα. Αποτελεί τη σύγχρονη και επιστημονικά σίγουρη λύση που κάνει πραγματικότητα την επιθυμία κάθε γυναίκας να απαλλαγεί από την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σωστή χρήση της τεχνολογίας , η φροντίδα της υγείας και του σώματος μας είναι πάνω απ όλα πολιτισμός και μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Οι σωστές λύσεις στα όποια προβλήματα θεωρούνται αυτονόητες και αφορούν τόσο τη σύγχρονη γυναίκα όσο και τον σύγχρονο άνδρα.