ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ top img

PRX T33
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SKIN AND BODY INSTITUT

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ PRX T33

Η Μη ενέσιμη βιοανάπλαση PRX T33 είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πιστοποίηση CE και πατενταρισμένη φόρμουλα ,το οποίο δημιουργήθηκε μετά από χρόνια έρευνας και συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο - οξικού οξέος TCS.Η βιοανάπλαση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και όχι μόνο.

Είναι ένα μη ενέσιμο προϊόν που βοηθά τη δερματική βιοδιέγερση χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα. Δεν είναι peel ,δεν προκαλεί ξεφλούδισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και το καλοκαίρι.

Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου. Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου καθώς ενδείκνυται για τη θεραπεία ουλών και ρυτίδων, καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος.

Βασικές ενδείξεις :

Το PRX T33 είναι ένα εξαιρετικά δραστικό προϊόν γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις πιο συνήθεις κοσμητικές θεραπείες για να ενισχύσει τα αποτελέσματα τους.

Η εφαρμογή του προϊόντος είναι ευχάριστη ,δεν προκαλεί πόνο και δεν εμποδίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου μετά τη θεραπεία.

Αποκατάσταση του δέρματος:

Η εφαρμογή της κρέμας WIQO MOISTURIZING FACECREAM FOR DRY SKIN μετά την εφαρμογή του PRX T33 βοηθά στην ενυδάτωση και προστασία του δέρματος .

Αποκαθιστά το υδρολιπιδικο φιλμ εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας σε shea butter, βιταμινών Α και Ε καθώς και θρεπτικά συστατικά από εκχυλίσματα φυτών.